Loading...

3 syytä miksi yöpyisin jatkossakin lentokenttähotellissa Bangkokissa?

*Yhteistyössä: Novotel*

Näin vanhemmiten (=päälle kolmekymppisenä) en enää nauti lentämisestä siten, miten vielä muutama vuosi sitten. Thaimaahan kahdella vaihtolennolla oli ihan pala kakkua mutta nyt jo yhden vaihdon lennot tuntuvat tosi tuskaisilta. Aiemmin pidin myös lentokenttähotelleja ihan huuhaana, kuka nyt haluaa yöpyä kentällä, kun voi mennä kaupungillekin. Mutta kai se on tämä ikä, kun nämä järkevyys- ja mukavuustekijät astuvat kuvaan.

Nimittäin yövyttyäni Novotel Suvarnabhumi Airport Hotellissa ennen paluuta Suomeen mietin, miksi en ole tehnyt tätä aiemmin. Helsingistä lähtiessä on lentokenttähotelli koettu toimivaksi, mutta miksi siis yöpyä Bangkokin lentokenttähotellissa, kun on Thaimaassa reissussa.

Huone lentokenttähotelli Bangkok

Aikaeron tasaaminen

Lentäessä Suomesta Thaimaahan päin, joutuu paskamaisen aikaeron uhriksi. Itse olen erittäin herkkä aikaerolle ja myös kesä-talviajan vaihtelut aiheuttaa päänvaivaa, kun unirytmi menee sekaisin. En myöskään yleensä jää Bangkokiin, vaan jatkan matkaa sitten eteenpäin, joten kaikki lisälennot Bangkokiin päästyä tuntuvat todella raskailta ja välillä toipuminen matkapäivistä ottaa viikonkin! Tämän vuoksi voisi olla helpompi levätä pitkän lennon jälkeen vuorokauden verran ja sitten taas hypätä lentokoneen kyytiin.

Novotelin huoneet ovat aina käytössä 24h eteenpäin siitä, kun kirjaudut sisään. Jatkossa siis otan huoneen ja lepään nauttien hotellin antimista, ennen kuin jatkan matkaa. Ja ajoitan jatkolennon siten, että saan nauttia hotellista tuon koko 24h ajan. Novotelissa oli ihana allasalue, jossa todellakin viihtyi hetken jos toisenkin. Muista kuitenkin pakata aurinkovoide matkaan jo Suomesta, sitä ei kylpyhuoneen kattavasta kosmetiikkatarjonnasta valitettavasti löytynyt. Pieni hemmottelu on aina paikallaan, kun loma alkaa. Novotelilta löytyy niin spa, useampi ravintola, fitnesskeskus jne. Ja tietysti huoneen hintaan kuuluu wifi, koska pitäähän loman alusta päästä leuhkimaan somessa!

allasalue lentokenttähotelli bangkok

Pikashoppailut lentokentän lähellä

Okei, ehkä saapuessa ei välttämättä ole tarpeen hankkia laukkuun täytettä, mutta kotimatkalle lähtiessä voi olla vielä haluja shoppailla. Bangkokin lentokenttähotellista pääsee keskustaan alle puolessa tunnissa Airport Rail Linkillä, jos MBK, CentralWorld tai Siam Paragon houkuttavat. Oma suosikkini on kuitenkin MegaBangna, nimensä veroisesti jättimäinen ostoskeskus n. 20 km päässä Suvarnabhumin lentokentältä. Sieltä löytyy oikeastaan kaikkea mitä voi haluta, myös Ikea, jos lihapullahimo on yltynyt massiiviseksi. Tosin en pistä päätä pantiksi, tarjoillaanko siellä lihapullia… MegaBangnaan pääsee ovelta ovelle taksilla, muistaakseni noin 200thb (= n.5 €) suuntaansa, muista pyytää kuskia ajamaan mittarilla.

novotel lentokenttähotelli bangkok
P4250033

Vaivaton kentälle siirtyminen

Kun buukkaa jatkolennon Suvarnabhumilta, niin Novotelilta kävelee kentälle yhdyskäytävää pitkin n. 5min tai laukkujen kanssa kannattaa hyödyntää hotellin tarjoamaa ilmaista shuttlea. Suurkaupungissa liikkuessa on aina oma vaaransa siinä, että lennon missaa jonkin epämääräisen liikenneruuhkan takia. En tiedä teistä mutta itse en oikein välitä lentokentällä hengailusta. Epämääräistä ajanhukkaa. Siksi on ihanaa, että voi nukkua pitkään, syödä aamupalan (joskin hieman keskinkertaisen, odotukseni olivat melko korkealla) ja hilpaista kentälle vähän ennen viime tippaa!

Vaikka halvempiakin vaihtoehtoja löytyy lentokentän läheisyydestä, kyllä Novotel on jatkossa erittäin vahva vaihtoehto. Lentokentän palvelut ( 7Eleven, Starbucks ja läjä ravintoloita) ovat käytettävissä, toisin kuin eräässä itseään ‘lentokenttähotellissa’ tituleeraavassa mestassa, jossa yövyimme kertaalleen. Se hotelli oli keskellä ei mitään.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.