Loading...

7 sykähdyttävää hetkeä vuonna 2017

Käsi ylös, oletko joskus kuluttanut tunteja selaten omaa Instagram-feediä taaksepäin? Säännöllisen epäsäännöllisesti löydän itseni tämän puuhan ääreltä muistelemassa ja fiilistelemässä menneitä. Kulunut vuosi oli aika älytön monella tavalla. Jos joku olisi 365 päivää sitten sanonut, että olen juuri jäänyt äitiyslomalle vakityöstä, niin olisin saattanut nauraa päin naamaa.

En osannut valita parhaimpia instahetkiä, joten annoin BestNine-sivun tehdä sen puolestani. Huikean paljon ihania hetkiä mahtuu myös näiden kuvien ulkopuolelle, mutta kieltämättä nämä Instatilini tykätyimmät ovat painuneet syvälle mielen sopukoihin.

Mojitot Kuala Lumpurin Helipad-kattobaarissa

Henkilön S A R I ? (@sarikoofi) jakama julkaisu

Kuala Lumpur on meidän vakikohde, kun Kaakkois-Aasiassa ollaan. Usein käynnin syynä on Thaimaan viisumien uusintareissu, mutta myös F1-kisat houkuttelevat meitä paikan päälle. Tosin ensi kaudella Sepangin kisa jää valitettavasti pois kalenterista. 2017 olimme parin päivän kaupunkilomalla ennen Eurooppaan paluuta, kun Thaimaan viisumit menivät umpeen. Olimme lukeneet tästä kattobaarista ja sadetta uhmaten päätimme käydä katsomassa, josko kattoterassi aukeaisi. Jostain syystä sääjumalat olivat meidän puolella ja pääsimme nauttimaan hintavat ja keskinkertaiset mojitot auringon laskiessa upeasti KL Towerin taakse.

Tästä voit lukea blogipostauksen käynnistä Heli Lounge Barissa.

Vauvauutiset


Hands down vuoden suurimmat tunteet koettiin 1.6, kun aamutuimaan tehty raskaustesti näytti kahta punaista viivaa. Ja voin sanoa, että siinä vaiheessa teki asiasta mieli kuuluttaa ihan kaikille. Mutta melko pitkään jaksoin pitää asian poissa someista ja bongatessani Pinterestistä tähän kuvaan inspiraation, tiesin, että elokuisen Madridin reissun yhteydessä voimme astua pois vauvakaapista. Ja meidän vauvauutiset poikivat sitten läjän yksityisviestejä, joissa kaverini jakoivat vielä salassa olleet omat vauvauutisensa. On ihan parasta jakaa tämä raskausaika niin monen frendin kanssa.

The Blog Awards Finland


Pallomaha veti glittermekon päälle ja lähti juhlimaan. Näihin blogimaailman primepippaloihin ei hevillä kutsua irtoa, mutta pääsinkin paikan päälle työni puolesta. Huhtikuussa aloitin uudessa pestissä blogiportaalin tuottajana ja tästä syystä myös minulle kutsu The Blog Awards Finlandiin saapui. Tällaiset awardsit ja gaalat eivät kyllä ole yhtään mun juttu, mutta oli kyllä ihanaa päästä paikan päälle todistamaan ystävieni Rimman ja Lauran matkablogi-kategorian voittoa Fall Into Finland -blogillaan.

Roadtrip Euroopassa


Roadtrip Eurooppaan alkoi tosin jo vuoden 2016 viimeisinä päivinä, kun 2001 vuosimallin Peugeot 206 ajettiin Viking Linen sisuksiin. Mutta tämän vuoden kaksi ensimmäistä viikkoa poltettiin kumia Euroopan moottoriteillä. Uusi vuosi vaihdettiin ystävien luona Saksassa. Eilen katselin tämän uuden vuoden vlogin ja nauroin katketakseni pienelle shampanjaepisodille. Nämä lumiset maisemat seurasivat meitä aina Luxemburgiin saakka, jossa sitten päätimme, että nyt ajetaan niin pitkään, että löydämme auringon. Ja se löytyi Montpellieristä, Ranskasta.

Talvi Espanjassa…

Henkilön S A R I ? (@sarikoofi) jakama julkaisu

Roadtrip huipentui sitten Espanjaan, jossa pysähdyimme Figueresissa, Barcelonassa, Valenciassa, Alicantessa, Fuengirolassa, Malagassa ja Sevillassa. Espanjassa tosin kärsittiin kylmimmästä talvesta miesmuistiin, joten meillä oli kieltämättä aika kovia sopeutumisvaikeuksia. Asuimme Fuengirolassa kaverin kämpässä, jonka lämpimänä pitäminen oli ihan mahdotonta. Isot, seinien mittaiset lasiovet eivät olleet tiivistettyjä ja kivilattia tuntui keräävän kaiken kylmyyden itseensä. Nyt on helppo olla jälkiviisas ja nähdä, että paras ratkaisu Espanjassa viihtymiseen olisi ollut muutto pienempään asuntoon, mielellään eristettyyn sellaiseen. Mutta me päätimme tehdä toisin.

… joka vaihtui talveen Thaimaassa

Henkilön S A R I ? (@sarikoofi) jakama julkaisu

Henkilön S A R I ? (@sarikoofi) jakama julkaisu

Tammikuun lopulla olin käynyt Suomessa Matkamessuilla ja palattuani Espanjaan ryhdyin ylipuhumaan Tomia, että lentäisimme hetkeksi Thaimaahan lämmittelemään. Tämä oli aluksi itsellenikin vain hauskaa huvia, mutta kun löysimme 500€ meno-paluu lennot Bangkokiin kahden päivän varoitusajalla, oli Tom ojentamassa Visaansa. Joten suht ex-tempore lähdimme kohti kakkoskotia Chiang Maissa. Auton jätimme kaverin talon parkkihalliin ja toivoimme, että se on siellä vielä odottamassa, kun palaamme. Ja olihan se. Reilu kuukausi Thaimaassa oli juuri se, mitä tarvitsimme tuossa hetkessä. Saimme työhommat rullaamaan kivasti inspiroivassa ympäristössä ja kieltämättä harmitti palata Eurooppaan.

Babymoon Madridissa

Madridin reissu oli yksi säätö-Sarin taidonnäytteistä. Norwegianilla tuli myyntiin megahalpoja Euroopan lentoja kolmen tunnin ajaksi. Visa suorana päivystin toimistolla ja hamusin lentoja Espanjaan. No jotain mystistä tapahtui maksuprosesseissa, jotka eivät menneet läpi, mutta yhtäkkiä mulla olikin lennot niin Alicanteen kuin Madridiin elokuulle. Noh, tässä vaiheessa vauvaa ei ollut vielä tiedossa, joten ajattelin, että mikäpä siinä, tehdään kaksi kesälomareissua Espanjaan. Pahoinvoinnin iskiessä päälle kesällä, päätimme myydä Alicanten lennot eteenpäin ja panostaa Madridin reissuun. Oman oloni kannalta meille osui kyllä surkeat kelit, nimittäin helleaalto piinasi Espanajaa ja mittarit hätyyttelivät Madridissa yli +40°c. Mutta Madrid oli ihana ja sinne on päästävä vielä uusiksi tutkimaan muitakin alueita kuin ydinkeskustaa.

Kirjoittaessa tuli kyllä mieleen monia monia hulppeita hetkiä, jotka kyllä olisivat ansainneet maininnan tässä postauksessa. Mutta kiitos 2017, olit aika päätön. Veikkaan kyllä vuoden 2018 olevan vähintään yhtä kreisi, kun saadaan pikkureissaaja hämmentämään soppaa. ♥

Lue myös edellinen postaus: Totuus siitä, miksi emme lähde tänä vuonna talvipakoon

0

You might also like

Comments (2)

  • kysyy 5 years ago Reply

    Oliko se kylmä asunto uusi vai vanha? terassiasunto? patteri käytössä?

    Sari 5 years ago Reply

    Jaa-a, sanoisin että varmaan 10 vuotta vanha asunto, kodinkoneista päätellen. Ja terasseja löytyi niin ylä- kuin alakerrasta. Sähköpatteria käytettiin makkarissa, keskuslämmitystä ei ollut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.