Loading...

Chiang Main paras paikka auringonlaskubongarille

kattobaari chiang maissa

Eikös se näin ole, että Thaimaahan tullaan nauttimaan auringonlaskuista? Parhaimmat ovat varmasti saarien länsirannikoilla mutta en kyllä allekirjoita väittämää täysin siitä, etteikö ne voisi olla komeita myös sisämaassa. Vai mitä sanot näistä näkymistä?

Chiang Maissa aurinko laskee Doi Suthep -vuoren taakse ja se tekee onnistuneista auringonlaskuista vielä hitusen upeampia. Siihen kun vielä lisätään puna-oranssia taustaa vasten nousevat lentokoneet, niin ollaan sillain melkein täydellisen auringonlaskun äärellä.

Bangkokissa lempparipaikkoja auringonlaskuille ovat ehdottomasti kattobaarit ja sellainen on vihdoin saatu myös Nimmanille. Nimittäin viiden tähden akyra Manor Chiang Mai -hotellin kattobaari Rise.

Käsitelty-1160412

 

Tämän herkun löydät Nimmanhaemin soi 9:ltä. Ja jos etsit sitä kadulta tuolla hotellin nimellä, tuskin löydät. Katutasossa on nimittäin hotellin ravintola Italics, joka hämmentää hieman pakkaa. Mutta hotelli on lähes vastapäätä moottoripyöräbaari Wanzia ja rakennuksen bongaa erikoisesta arkkitehtuurista kyllä jo pidemmältäkin.

Käsitelty-1160406

Astu painavista lasiovista sisään ja suuntaa suoraan perälle hisseille, jotka vievät sinut ylimpään kerrokseen. Risessä sinut vastaanottaa rento, loungemainen housemusiikki ja erittäin kohteliaat baarimikot. Lisäksi katolla on ihana uima-allas, johon kyllä kelpaisi pulahtaa drinksu kädessä. Kävimme Risessä meidän läksäisiltana tammikuussa ja auringonlaskun aikaan ei ollut muita asiakkaita. Liekö paikka vielä jonkin sortin ‘salaisuus’ vai karkoittaako viiden tähden hotelli kävijöitä?

Käsitelty-1160415

Niin tai näin, tänne kannattaa drinksuille mennä. Ja kuten arvata saattaa, hintaluokka on sitä mitä voi paikalta odottaa. Mutta auringonlaskun aikaan (5-7 pm muistaakseni) tammikuussa oli happy hour, joten drinkkejä ja olutta sai kaksi yhden hinnalla. Tämän faktan paikkansa pitävyyden lupaan tarkistaa huhtikuun aikana. Koska kyseessä on kuitenkin hienompi hotelli, suosittelen varautumaan siisteillä vaatteilla. Kenelläkään meistä ei ollut vaikeuksia päästä sisään kuvassa nähtävällä asustuksella. Mutta jos baarissa olisi ruuhkaa, voisin kuvitella, että siihen saatettaisiin puuttua, jos lipilapeilla ja vaimarilla yrität päästä sisään.

Annan viisi tähteä. Käykää ja ihastukaa.

1

You might also like

Comments (4)

  • Ihania värejä! Me ollaan nyt Dubaissa käyty parissa skybaarissa, mutta auringonlaskut ei ole olleet mitään tuonne päinkään. Täällä aurinko on vain painunut mereen ja se siitä. Näkymät sentään on huikeat niin ennen auringonlaskua kuin sen jälkeenkin.

    Sari 7 years ago Reply

    Ei täälläkään aina näin upeita saada ihastella mutta tuo vuori tuntuu vaikuttavan aika paljon siihen, että melko usein saadaan suht nättejä. Nyt tosin tuo savukausi pilaa homman täysin, eikä laskuja näy ollenkaan 🙁

  • On siellä tosiaan edelleen happy hour. Mä oon kyllä hengannut siellä missä tahansa kämäsissä vaatteissa, koska oon samalla uinut myös altaassa, niin en oo osannut ees aatella, et tarvis pukeutua siististi :D. Ihan ilosilta ne työntekijät on vaikuttaneet, ei oo tullut valituksia vaatteista, vaan toivotettu tervetulleeks millon vaan uudelleen :P. Harmi kyllä, ettei oo hetkeen aikaan näkynyt mitenkään spektaakkelimaisia auringonlaskuja. Haluaisin ihan sikana olla jossain korkeella vuorella auringonlaskun aikaan, siellä pilvien yllä. Voi kyllä olla, että aika loppuu enkä onnistu sellaista tekemään :/.

    Sari 6 years ago Reply

    En usko, että vaatetus on niin justiinsa ainakaan päiväsaikaan. Illalla oli tarjoilijoilla mirrit kaulassa, niin tuli sellainen fiilis, että ei haittais vaikka itselläkin olisi jotain siistiä 🙂 Mut en usko, että ketään pois käännytetään. Harmi, että auringonlaskut eivät oo suosineet teitä, toivotaan, että joku megalomaaninen vielä osuisi loppuloman kohdalle!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.