Loading...

GLO Hotel Airport

GLO lentokenttähotelli aula

*Yhteistyössä lentokenttähotelli Glo Hotel Airport*

Palataanpa vielä hetkeksi reissun lähtötunnelmiin. Meille tarjoutui mahdollisuus yöpyä GLO Hotel Airportissa lähtöä edeltävä yö. Epäilemättä me tartuimme tähän tarjoukseen, sillä lentomme lähti aamukasilta kohti Lontoota.

Mikä onkaan sen helpompaa, kuin heittää illalla matkatavarat Finnairille ja aamulla tepastella suoraan portille? GLO on nimittäin ainut lentokenttähotelli Helsinki-Vantaalla, joka sijaitsee itse terminaalirakennuksessa.

glo lentokenttähotelli aula

GLO hotellit ovat tunnettuja designistaan. Yleiset tilat ovat seesteisen tyylikkäästi sisustettuja ja tunnelmaa rauhoittaa taustalla soiva pehmeä jazz. Aulassa oli baari/kahvila ja hyvät tilat datailuun, wifi oli nopea ja luotettava.

Aulabaarissa olisi mukavan rauhallista odotella, jos jatkolentojen välillä on useampi tunti. Ainakin, jos vertaa yläkerran Starbucksin hälinään. Saapa GLOsta päivähuoneitakin tarvittaessa.

glo lentokenttähotelli huone

Hotellilla oli juuri tehty remontti ja pääsimmekin testaamaan ihan uutuuttaan kiiltävää Comfort M double -huonetta. Terminaalisijainnistaan johtuen kaikki huoneet ovat ikkunattomia mutta tämä ei viihtyvyyttä vähentänyt yhtään. Huoneessa meidät otti vastaan pehmeillä lakanoilla vuorattu parisänky, lötköttelyyn houkutteleva divaani ja kylpyhuone sadesuihkuineen.

glo lentokenttähotelli sänky

En oikein tiedä kumpaa odotan hotelliöiltä enemmän, uppoutumista puhtaan valkoisten lakanoiden väliin vai herätyskellon soitua odottavaa aamiaisbuffettia. Kumpikaan näistä ei pettänyt GLO:ssa.

Aamiaisbuffassa oli hyvä tankata vatsat täyteen, sillä tiedossa oli, ettei tulevalla lennolla tarjota kahvia kummempaa. Ja kyllähän me tankattiinkin!

Jotta aamupalabuffa sijoittuu minun arvosteluissa korkealle, sieltä tulee löytyä ainakin seuraavat elementit; tuoretta leipää, luonnonjogurttia, marjoja, hedelmiä, croissanteja, juustoja, tuoremehua, kahvia, pekonia ja munia. Kaikki tämän ylittävä on vain plussaa.

aamupalabuffet lentokenttähotelli GLO

lentokenttähotelli aamupala

Oli ihana lähteä kotoa rauhassa tietäen, että voi rentoutua lentoa edeltävän illan. Me haettiin huoneeseen naposteltavaa yläpuolella sijaitsevasta Alepasta, aseteltiin moottoroitu sänky rentoiluasentoon ja nautittiin viimeistä iltaa kotimaisesta tv-viihteestä.

En voisi kuvitella parempaa starttia reissulle, kuin yö lentokenttähotellissa. Näistä tulee varmasti meillekin tapa, etenkin näille pidemmälle reissulle lähdettäessä.

Oletko lentokenttähotellien suurkuluttaja? Jaa ihmeessä kokemuksesi kommenttiboksiin!

Lue myös: Yöpyminen Bangkokin lentokenttähotellissa

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.