Loading...

Haaveissa vainko oot mun…

En tiedä onko syynä nämä muutamat syksyiset vähemmän aurinkoiset päivät vai mikä mutta tietokoneeni hiiri hakeutuu vähän väliä viime talven matkakuvakansioon. Olen kärsinyt oikeastaan viimeisen 10 vuotta enemmän ja vähemmän kroonisesta kaukokaipuusta.

Useampana talvena olen viettänyt viikon jos toisenkin jossain lämpimässä. Viime talvena peräti viisi kuukautta. Vaikka sain toteuttaa siinä pitkäaikaisen unelmani, en ole lopettanut haaveilua. Nimittäin ensi talven reissusta.

Haaveilu on itselle eräänlaista terapiaa ja meditointia. Katselen vanhoja kuvia ja kuuntelen musiikkia, joka vie minut aurinkoisiin maisemiin. Unohtuu murheet ja kitinät ainakin hetkeksi. Viime talvena paratiisi löytyy Malesiasta, Tiomanin saarelta. Näihin maisemiin haluan tulevanakin talvena!

 

_MG_8374-001
_MG_8488-001
_MG_8383-001
sun
otokat
_MG_8375-001
_MG_8507-001

Haaverikasta päivää tyypit!

0

You might also like

Comments (2)

  • EllaE 7 years ago Reply

    Moikka! Hei tosi kivan näköinen blogi sulla, ennenkuin lueskelen etiäppäin niin saanko tiedustella, että mitä blogialustaa käytät? 🙂

    Sari 7 years ago Reply

    Moikka EllaE! WordPress on alustana. Aiemmin käytin bloggeria mutta WP antaa tosi paljon enemmän muokkausmahdollisuuksia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.