Loading...

Instagram Travel Thursday – Singapore pikana

singapore marina bay

Kylläpä teki hyvää käydä oikeassa kaupungissa ja vielä noinkin upeassa paikassa kuin Singapore. Vierailu S’poressa oli minulle kolmas ja Tomille ensimmäinen, eikä varmastikaan jäänyt kummankaan viimeiseksi. Tässä katsaus meidän kolmen päivän pikavisiittiin.

DAY 1

Hotellimme sijaitsi Little Indian kaupunginosassa. Ihania värikkäitä taloja, kaduilla nenään sekoittuivat curryn ja suitsukkeiden tuoksut. Hotellilla hieman freesauduttiin ja mentimme nauttimaan huoneen hintaan kuuluvista päivittäisistä ilmaisista viineistä.Ajatuksena oli juhlistaa minun kolmekymppisiä mutta molemmat olimme niin väsyneitä, että päädyimme vain katsastamaan Marina Bayn aluetta. Illan kruunasi herrrrkulliset pizzat. Voitte uskoa, että vuohenjuusto maistui 3kk tauon jälkeen lähes jumalaiselta.

DAY 2

Toiseen päivään herättiin hyvin levänneinä ja hotellin aamupalan jälkeen laskettiin hiluja, jotta päästään Cable Carilla Sentosan saarelle. Korkeapaikankammoisena nuo köysiradat eivät ole ihan suosikkitapani kulkea paikasta toiseen mutta pelkoja on hyvä voittaa ja rohkeasti hyppäsinkin kyytiin. Ja olihan sieltä upeat näkymät! Sentosalla kävelimme niin paljon, että kantapäistä nousi savu.Tom sai myös synttärilahjansa Sentosalla, kun pääsi lentelemään hetkeksi iFly Singaporen tuulitunneliin. Illalla olimme aivan poikki ja suihkun jälkeen sushi maistui erityisen hyvältä. Oli tarkoitus katsoa Suomi – Kanada peli mutta ei toivoakaan, että olisimme jaksaneet valvoa niin myöhään.

DAY 3

Kolmas päivä oli pyhitetty minun lempipaikoille eli Orchard roadin ostoskeskuksille. Olin pitänyt ostolakkoa ja säästänyt shoppailuhimojani monen viikon ajan, jotta voin sitten vapaasti päästää irti Singaporessa. Ja mitä vielä! En löytänyt yhtään mitään muuta kuin treenivaatteita, niitä tosin melko reilusti. Vai onko 10 treenitoppia liikaa? Illalla meiltä löytyi vielä virtaa lähteä juhlistamaan synttäreitäni, vaikkakin siten viisi päivää myöhässä. Yhteistuumin päätimme, että sopiva paikka sille on 1-Altituden kattoterassi. Muutama lasi viiniä, kaupungin valot, lämmin kesäilta ja hyvä seura – eipä sitä voisi paremmin reissua päättää. Singaporeen jäi pieni osa sydämestä ♥

*****

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat Kaukokaipuu, Running With Wild Horses ja Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä. Osallistua voit myös tägämäällä omat matkailuaiheiset kuvasi IG:ssä tägillä #IGtravelthursday. Kaikki IGTT-postauksien kuvat otettu Samsung S4-puhelimella.

0

You might also like

Comments (10)

 • Hanna 8 years ago Reply

  Tää tuli kyllä kuin tilauksesta! 😀 Vajaan kuukauden päästä lähden itsekin Singaporeen, eikä aikaa siellä oo kuin muutama päivä, joten hyvä tietää, mitkä paikat ainakin kannattaa koittaa ehtiä katsomaan 🙂

  Sari / Sarpukka.com 8 years ago Reply

  Ihana kuulla 🙂 Pysy toki mukana jatkossakin, sillä käydyistä paikoista tulee vielä lisää postauksia! Meiltä jäi paljon kohteita vielä varastoon, jotka haluaisin käydä katsastamassa!

 • Kea 8 years ago Reply

  Singapore on viime aikoina selkeästi ollut SE juttu! MÄ tiedän tuon tunteen kun haluais tehdä kaikenlaista mut kuitenkin sitä sammuu illalla vaan aikaisin. Se kertoo vaan siitä että päivät on ollu täynnä mieluisaa ohjelmaa. 🙂

  Mäkin kävin just ostamassa treenivaatteita, sillä vastoin parempia puheitani meninkin aloittamaan joogan! Never say never, mutta skeittaamisen takia suostuin tähänkin… 😉

  Sari / Sarpukka.com 8 years ago Reply

  Kyllä, tuntuu että joka toinen tuttu on käynyt lähiaikoina Singaporessa. Hauskinta on, että kaikki tuntuvat pitävän siitä paikasta 🙂

  Mitenköhän mut sais myös joogaan, tekis varmasti ihan hyvää itse kullekin!

 • Veera 8 years ago Reply

  Musta melkein tuntuu, että Singapore vainoaa mua! Mun on päästävä sinne heti ja vähintäänkin nyt! 1-Altituden kattoterassi taitaa olla aika hulppea mesta!

  Sari / Sarpukka.com 8 years ago Reply

  Sinne sitten vaan, suosittelen kyllä lämpimästi! Musta on ihan huomaamatta tullut enemmän kaupunki-ihminen, ennen vannoin pelkästään rantojen nimeen! Onneksi Singaporessa voi yhdistää molemmat 🙂

  Ja 1-Altitude oli todella upea mesta. Harmi, että musiikkimaku ei ihan täysin kohdannut DJ:n kanssa. Alkuillasta olisi toivonut jotain hieman rauhallisempaa biittiä.

 • Mielenkiintoiselta vaikuttavat paikka!! Ja 10 treenitoppia ei ole paha, niitähän aina tarvitsee… 😉 Itsekin olen täällä Uudessa-Seelannisa lähinnä kolunnut urheilu-, outdoor ja surffivaateliikkeitä, aikas rennolla meiningillä mennään!

  Sari / Sarpukka.com 8 years ago Reply

  Tarpeella mäkin ne ostot perustelin. Ja tänään painelin rannalla treenitopissa, joten käyttöön tulivat! Siellä on varmasti todella hyvä tarjonta kaikkien surffivaatteiden suhteen!

 • Kat 8 years ago Reply

  En voi sanoa muuta kuin VUOHENJUUSTO. Sitä kun saisi nyt…

  Hieman itseä kirpaisee kun meillä jäi nyt viisumisotkujen vuoksi Singapore välistä tässä Aasian turneessa. Se olisi ollut kyllä mielenkiintoinen paikka käydä, edes muutaman päivän verran.

  Sari / Sarpukka.com 8 years ago Reply

  Vuohenjuusto on niiiiin herkkua. Jos en väärin muista lukeneeni, niin taisit sitä lähiaikoina jostain saadakin 🙂 Mä oon nähnyt jo unta kaikista juustoista mitä aion syödä päästyäni Suomeen…

  Singapore on kyllä mielenkiintoinen paikka. Ehkä eniten siksi, että se on niin erilainen kuin muut paikat täällä päin, niin länsimaalainen. Välillä melkein unohti olevansa Aasiassa, kun kaikki puhuivat englantia ja ympäristö on niin siisti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.