Loading...

Instagram Travel Thursday – Taivaan värit

Pitkästä aikaa IGTT-postaus. Selailin taas jälleen kerran omia Instagram-kuviani läpi ja huomasin erään teeman toistuvan aika ajoin. Olen jo aiemminkin kertonut, että rakastan isosti auringonlaskuja. Se, kun taivas värjäytyy kaikilla mahdollisilla väreillä, on ehkä maailman rauhoittavin näky. Eikä auringonlaskuja tarvitse lähteä katselemaan ulkomaille, niitä upeuksia näkyy täällä pohjolassakin. Ei siis ihme, että IG-tilinikin näitä kuvia sisältää!

HÄMEENLINNA

Veljeni osti jokin aikaa sitten itselleen Hämeenlinnasta järvenrannalta talon ja aurinko laskua voi ihastella olohuoneen ikkunoista tai rannasta. Kolme ensimmäistä kuvaa on napattu eri vuodenaikoina ja huomaa, kuinka eri kohtiin aurinko milloinkin laskee. Yhtä upea se joka kerta on! Viimeinen kuva on napattu mummon parvekkeelta Hämeenlinnan rautatieaseman lähistöltä eräänä kesäiltana, kun myrsky teki tuloaan.

PHUKET – IGUANA BEACH

Iguana Beach ♥ Siellä kyllä näin viime talven parhaimmat auringonlaskut. Oli ihanaa päättää viikko sunnuntain housebileisiin ja katsella auringon painuvan horisonttiin. Nyt täällä kylmässä kuuntelen paljon siellä fiilistelemiäni biisejä ja muistelen näitä rauhottavia hetkiä. Sen minkä tärinältäni pystyn – jotenkin pari pakkasastettakin tuntuu jo tosi kylmältä!! Ja mitä ihmettä tuolta taivaalta taas tulee? Jotain valkoista ja märkää….

PHUKET – KATA BEACH & KATHU

Kata beach on Phuketin tunnettu turistiranta mutta eihän se vähennä yhtään näiden auringonlaskujen upeutta. Iltaisin ranta oli myös todella rauhallinen, jotkut näköjään fiilistelevät aurinkoa vain päivisin. Keskimmäiset kuvat on napattu Phuketin talolta, tai no tuo toinen kotitieltä. Sisämaan harvinaisia herkkuja nuo värit.

HELSINKI

 

Eikä voida unohtaa kotikaupunkia. Yksikään näistä kuvista ei ole rannalta, shame on me! Kuinka huono helsinkiläinen olen, kun en yhtään auringonlaskua ole nähnyt rannalla? Pistetään se sen piikkiin, etten koskaan ole asunut lähelläkään merenrantaa, toisin kuin Thaimaassa. Olisiko siinä sitten tälle alkavalle talvelle tavoite – käy kuvaamassa kaunis auringonlasku Helsingissä länsirannikolla. Se kyllä vaatisi vähän muunlaisen ilman kuin tämän hetkisen harmauden….

 

Koneen lähtöön 77vrk 21h 15min.
*****
Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Kaukokaipuu, Wanderlust Expert ja Destination Unknown. Osallistua voit tägämäällä omat matkailuaiheiset kuvasi IG:ssä tägillä #IGtravelthursday. 

 

0

You might also like

Comments (20)

 • Jenna 8 years ago Reply

  Auringonlaskukuvat toimii aina! Ja ooh….pian oottekin jo koneessa 🙂

  No pian ja pian, tuntuu ikuisuudelta mutta onneksi päivät huristelevat ohi melkoista vauhtia, kun on buukannut kalenterinsa täyteen kaikenlaista kivaa 🙂

 • Ansku Barcelona 8 years ago Reply

  Kauniita taivaskuvia! Täällä kaupungin keskellä kauneimmat auringonnousut ja -laskut jää aina rakennusten taakse, taivas vaan hohtaa värikkäänä.

  Kiitos Ansku! Barcelonan kauniit rakennukset ja värjäytynyt taivas kuulostaa kyllä upealta yhdistelmältä, pitänee ensi kesänä suunnata sinne päin!

 • Amanda 8 years ago Reply

  Hieno oodi auringonlaskuille! Niin se vaan on, ei niihin kyllästy. 🙂

  Ei niin, jokainen auringolasku on aina uniikki 🙂

 • Tämä matka -blogi 8 years ago Reply

  Auringonlaskut on niin kuvauksellisia. Ja niitä on niin mukava kuvata.
  Parhaimmillaan/pahimmillaan hetki kestää niin pienen ajan, että sen ikuistamiseen pitää olla juuri oikeassa paikassa.

  Tuo on niin totta, välillä oikein harmittaa, jos myöhästyy sen muutaman sekuntin verran. Toisaalta, välillä on kiva nauttia auringolaskusta ilman kameraakin 🙂

 • Vaikka taivas on kaikkialla sama, sen sävyt yllättävät aina. Kauniita kuvia!

  Hyvin sanottu Annika! Ja vuodenaikojen mukaan värien syvyys tuntuu muuttuvan myös 🙂

 • Jenni 8 years ago Reply

  Mä suosittelen Pihlajasaarta paikaksi ihailla Helsingin auringonlaskuja. 🙂 Varmaan ainoa paikka Stadissa, jossa sen olen nähnyt, koska kaikkialla muualla talot tuntuvat blokkaavan näkymät.

  Kiitos vinkistä Jenni! Pitääkin suunnata sinne, kunhan nämä ilmat vähän tästä kirkastuvat 🙂

 • Teea 8 years ago Reply

  Upeita kuvia! Veljesi asuu huikealla paikalla jos tuollaiset on näkymät! Mutta eipä noissa Thaimaan maisemissakaan valittamista ole 😉

  Kiitos Teea! Ja kyllä, broidin tilukset ovat kyllä upealla paikalla. Onneksi siellä on tilaa välillä majoittaa isosiskoakin 😉

 • Kaukokaipuun Nella 8 years ago Reply

  Kauniita kuvia ja mukavaa fiilistelyä. Sieltä se reissu lähenee!

  Kiitos Nella <3 Lähenee hitaasti mutta varmasti 🙂

 • Aivan mielettömiä kuvia! Ja kyllä nuo Suomen auringonlaskut vetävät vertansa kaukomaille!! 🙂 Niin ja tsemppiä reissun odotukseen…. 🙂

  Oot Satu oikeassa, ei sitä aina tarvi upeita auringonlaskuja lähteä kauas katsomaan. Ja kiitos, päivät hupenevat hitaasti mutta varmasti 🙂

 • Rimma 8 years ago Reply

  Oi, wau ja huoh. Lämpöä on kyllä ikävä!

  Sari 8 years ago Reply

  Lämmön ja valon perään täälläkin haikaillaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.