Loading...

Joko mennään?

Puhelu Tomilta 13.22; “Moi, mä sain kämppään talveks vuokralaisen. Pitäis vaan muuttaa jo syyskuun lopussa pois ja vuokralainen haluais kämpän tyhjänä”.

Suunnitelma vuokralaisen suhteen oli täysin erilainen = asunto kalustettuna ja joulukuun alusta. Hetken sulattelun jälkeen, asia on ok. Pitää hankkiutua tavaroista jotenkin eroon. 32m2 ei mitenkään mahdu kahteen matkalaukkuun. Missä sitten itse asumme 1,5kk ajan? Noh, se selvinnee.

Viesti Tomilta 14:31; “Onks sohvasta jotain kuvia, jos pistän myyntiin”

Kuvia ei löytynyt. Keskusteltiin sohvan väristä, onko se nyt vaalea beige vai hiekka. Asia jäi auki, kun lähdin pitämään englannin esitelmää koululle.

Viesti Tomilta 18:30; “Joku tulee hakeen ton sohvan, tunnin päästä”

Tulen kotiin koulusta 20.00. Ei sohvaa. 6,5 tunnin aikana kämppä on mennyt alta ja irtaimistoakin on jo lähtenyt.

Tästä alkaa matkaamme pakkasesta paratiisiin! Lento lähtee Helsinki-Vantaalta marraskuun puolessa välissä kohti Kaakkois-Aasiaa. Siihen asti kirjoitellaan siitä, miten matkaan valmistaudumme sekä tietysti fiilistellään ja suunnitellaan. Reissun päältä pääsette seuraamaan minkälaista arkea pallon toisella puolella pyöritämme. Matkan pituus on vielä meillekin arvoitus, passien välistä kun löytyy vain menoliput.

Kuvat weheartit.com

0

You might also like

Comments (10)

 • poppis 8 years ago Reply

  Tom on oikea tehopaketti 🙂 Onnittelut uudelle blogille! Jään kiinnostuneena kuulostelemaan valmisteluja ja itse reissun etenemistä.

  Sari 8 years ago Reply

  On todellakin! Saa pelätä, että joku ilta joutuu nukkumaan lattialla, jos sängynkin menee myymään alta. Tervetuloa mukaan matkalle!

 • Nella 8 years ago Reply

  Ihanaa! En malta odottaa teidän tulevia seikkailuja! 🙂

  Sari 8 years ago Reply

  Ihanaa, en minäkään 😉

 • Heidi 8 years ago Reply

  Ihanaa 🙂 Innolla odotan postauksia!

  Heidi

  Sari 8 years ago Reply

  Kiitos 🙂 Eiköhän tämä tahti tästä kiihdy, mitä lähemmäksi lähtöpäivä koettaa. Tavaroiden pakkaus muuttolaatikoihin ei ehkä ole järin kiinnostava aihe 😉

 • Oi wau huikeeta!! Lähdetään siis matkaan tismalleen samaan aikaan (: Meiltä tosin se paluulippu löytyy helmikuun puolivälistä, kun työt ja eläinlauma kutsuu takasin.

  Sari 8 years ago Reply

  Marraskuun puoliväli on siis paras aika lähteä maailmalle!! Meillä varmaan paluu venyy huhtikuulle, kun ei ole edes asuntoa mihin palata 🙂 Aika näyttäkööt!

 • Janina 8 years ago Reply

  JEEEE !!! Vihdoin mä sain aikaa näppäillä itseni tänne !

  Sari 8 years ago Reply

  JEEE!!! Tervetuloa 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.