Loading...

IG Travel Thrusday – Jouluvaloshow Phuketissa

Thaimaassa ei juhlita länsimaalaista joulua, eikä buddhalaisessa maassa joulu ole edes juhlapyhä, kuten meillä. Mutta jostain syystä täältä löytyy jouluvaloja ja -koristeita lähes joka kulmasta. Tänne kotimaansa jouluhössötystä pakenevat pääsevät varmasti tunnelmaan 🙂 Joululaulujakin kuulin eräässä ostoskeskuksessa ja se on jo aina yhtä herkkua tällaiselle ei-jouluihmiselle. Koristeet ja valot ovat täällä kuitenkin erittäin näyttäviä, joten tässä bongauksiani.

Ravintola Gullivers Bangkokissa oli jo täydessä joulutunnelmassa marraskuun loppupuolella. Voiko värivaloja olla liikaa?

Samalla teemalla jatkaa myös Jungceylonin ostoskeskus Phuketissa. Myöskään joulupalloissa ei olla säästelty.

Tämä jouluinstallaatio löytyy Central World ostoskeskuksen pihasta, Bangkokista. En tiedä miten nuo puput liittyvät jouluun?

Samanhenkinen joulupuu löytyy myös Phuketista, ostoskeskus Central Festivalilta. Kuvasta ei erotu, mutta puun etualalla on hauskoja muovisia eskimohahmoja ja lumiukkoja. Olisin halunnut niistäkin kuvan mutta taksikuskit ovat ottaneet edustan hengailupaikakseen, johtuen varmasti joulukuusen tuomasta varjosta.

Tämä enkelikuoro hotelli Emporiumilla, Bangkokissa oli vielä kauniimpi livenä ja jotenkin eteerinen. Melkein pystyin kuulemaan enkelten laulun.

IMG_20131206_113854

Nämä hauskat porot ja pukin voi bongata Villa marketin pihasta Phuketin Chalongissa. Pirteät värit ja ihanan perinteinen tyyli. Ehdoton suosikkini, vaikka joulupukki onkin hieman creepy. Tällainen on joulu Phuketissa.

– – – – – –

IG Travel Thrusday on viikottainen kokoelma blogipostauksia. Tempauksen viralliset järjestäjät Suomessa ovat Kaukokaipuu, Running With Wild Horses ja Destination Unknown. Lisää tempauksesta voit lukea täältä.

0

You might also like

Comments (8)

 • Ulla 9 years ago Reply

  Wau mitä koristeluiden tykitystä! Oli mielenkiintoista nähdä että miltä siellä näyttää joulun aika.

 • Jenna 9 years ago Reply

  Upeita koristeluja! 🙂

 • Anna Koskela 9 years ago Reply

  Mä niin repeen aina noille Aasian jouluvaloille…Pari joulua sitten oltiin ipanoiden ( silloin 7 ja 9 ) kanssa Thaikuissa ja joulumuoreilla oli melko vähänlaisesti vaatetta päällä. Onneksi joulupukeilla oli sentään housut jalassa 😉

 • Nella / Kaukokaipuu 9 years ago Reply

  Voi että, olipa hauska nähdä kuvia aasialaisesta joulunvietosta! Mitenkähän niitä taipuisi imelletyn pottulaatikon laittaminen. (;

 • Satu VW 9 years ago Reply

  Aikamoista jouluvalojen ilotulitusta paikassa missä joulua ei vietetä!! 😉

 • Veera 9 years ago Reply

  Näyttääpä jouluiselta <33

 • Essi 9 years ago Reply

  Hei Sari kuinkas pitkään te nyt ootte sielä, ja onko kohde kaukana Bangkokista?

  Sari 9 years ago Reply

  Heips Essi! Phuketissa ollaan helmikuun tai maaliskuun lopulle, varmoja päätöksiä ei olla vielä tehty 🙂 Suomeen ajateltiin palata toukokuulla varmaankin, lippuja ei olla vielä ostettu. Phuketiin on Bangkokista sellainen 1,5h lentomatka, ellen väärin muista ja yöbussilla matka taittuu siinä 12h pintaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.