Loading...

Kattobaari + Auringonlasku = Kaunis ilta Kuala Lumpurissa

Kattobaari Kuala Lumpurissa, josta on upea auringonlasku

Jälleen kerran kävimme pikavisiitillä Kuala Lumpurissa. Siitä on muodostunut meille jokaisen Kaakkois-Aasia reissun vakiokohde. Syynä ehkä se, että jos meinaa yli 30 päivää olla Thaimaassa, niin oleskeluleima pitää “uusia” tai hakea siihen jatkoa immigrationista. Me olemme usein päätyneet poistumaan maasta ja ottamaan uuden 30 päivän leiman passiin.

Nyt vietimme Kuala Lumpurissa rapiat 24h, joista satoi kaatamalla arviolta 20h. Mutta jostain syystä sääjumalat olivat sitä mieltä, että näytetään nyt tälle pariskunnalle hieman auringonlaskua ja sade taukosi noin 45 minuutin ajaksi. Tästä pikaviisiitistä voit myös katsoa vlogin TÄSTÄ.

Yövyimme Concorde-hotellissa, jonka sijainti on tähän kattobaariin nähden erittäin optimaalinen. Ja muutenkin kyllä, sillä Bukit Nanas BTS-asema on ihan vieressä ja siitä pääsee kätevästi niin Bukit Pintangin alueelle kuin KL Sentraliin, josta lähtee lentokenttäjuna KL Ekspress.

Concordessa on myös ihan mieletön aamupala ja muutenkin hotelli on ihan miellyttävä, joskin jo hieman aikaa nähnyt. Saimme saapuessa upgraden ja koska ilma oli niin surkea, tarjosivat he pyydettäessä myös ilmaista late check-outia.

Mutta niin, palataan tuonne kattobaariin vielä. Paikan nimi on Heli Lounge Bar ja sen löytää osoitteesta Bukit Bintang 34th Floor, Menara KH, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur, Malesia. BTS:llä pääsee ihan ovelle, kun jää Raja Chulan asemalla pois.

Missään ei kuitenkaan ole kylttejä kyseiselle baarille, mutta etsi katseellasi Menara KH kylttiä ison toimistotalon kyljessä. Sitten sisään taloon ja oikeanpuoleisella hisseillä kerrokseen 34.

Paikkaan on illemmalla eli auringonlaskun jälkeen tiukempi pukeutumiskoodi. Nyt auringonlaskun aikaan porukkaa oli vaimareissa, uimashortseissa ja lipilapeissa, joten uskaltanen sanoa, että perussiisteissä vaatteissa pääsee kyllä sisään. Ovella tsekkasivat laukut ja omat juomapullot piti jättää pois.

Jotta auringonlaskua pääsee ihailemaan ihan ylimmistä kerroksista, on lounge baarista ostettava juoma. Perusdrinkit kustansivat 30RM (n. 6,5€) alkoholilla tai ilman. Oma mocktail mojitoni oli ihan maukas, joskin nopeasti alas ryystetty.

Vaikka sade oli juuri piiskannut sunnuntaista Kuala Lumpuria, ei helipadin kattoterassilla juuri tyhjiä paikkoja näkynyt. Paikasta saa myös varattua pöydän itselleen, jos haluaa varmistaa, että varmasti mahtuu paikan päälle. Katolla näkyi paljon pariskuntia ja muutama synttäriseurue.

Kannattaa myös nappaa henkkarit mukaan, sillä edellä menneiltä niitä kysyttiin, mutta meidän kohdalla toivottivat vain tervetulleeksi. Näköjään sitä ei enää mene alle parikymppisestä.

Mutta nyt niitä kuvia. Sadepilvet tekivät auringonlaskusta hieman vaisun mutta toisaalta ihan mielenkiintoisen antamalla kontrastia siihen.

20170226_191958

 

20170226_193240

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.