Loading...

Kuala Lumpurissa, vihdoin!

Phuket jätettiin eilen hyvillä mielillä taakse ja Air Asia kuljetti meidät 20 minuuttia etuajassa tänne Malesian pääkaupunkiin. Kuala Lumpurissa hotelille pääsimme vasta aamuyöllä yhden jälkeen, joten Ibiksen lakanat kutsuivat heti suihkun jälkeen puoleensa. 

Hyvin nukutun yön jälkeen treffasimme aamupalan merkeissä kaverimme Millan, joka on saapunut kaverinsa kanssa tänne muutamaksi päiväksi. Ibis Styles tarjosi muuten aivan huikean hyvän aamupalan! Oli ihan nauttia vihanneksia, papuja, nakkeja, croissanteja.

Mulla on niin paha angsti tällä hetkellä aasialaista ruokaa kohtaan, etten tiedä mitä aion syödä loppureissun. Eilen jopa sushi tökki ja Tom joutui syömään lähes kaikki rullat meikän tyytyessä misokeittoon.

20140324_125225-001

Sää Kuala Lumpurissa on ollut harmaa, sateinen ja pilvinen mutta hemmetin hiostava. Vastaanotto paikallisten keskuudessa on ollut jopa liikuttavan hyvä ja meiltä on tänään ainakin neljä kertaa kysytty mistä päin ollaan. Turisteja, ainakin länsimaalaisia vaikuttaa olevan melko vähän ja vaaleat hiukset ovat selvästi erikoinen näky katukuvassa.

Noh, odotetaan viikon verran niin ne F1-turistit alkavat saapumaan! Palvelu on ollut kaikkialla erinomaista ja olemme innoissamme puhumassa paikallisille normaalia englantia. Thaimaassa kun piti unohtaa kaikki kielioppisäännöt ja keskittyä puhumaan mahdollisimman yksinkertaisesti.

Jäädään odottelemaan mielenkiinnolla, mitä kaikkea Malesia ja Kuala Lumpur meille tarjoavat! Kyllä tätä kaupungissa hengailua onkin odotettu!

Ps. Nyt mä tiedän mitä syön, Milla toi juuri meidän huoneeseen tuliaisena jättisäkin Makuunin irtokarkkeja!!!

0

You might also like

Comments (3)

  • Kaukokaipuun Nella 8 years ago Reply

    Ah mitä kuvia! Odotan innolla niitä lisää (: Ja voi, Makuunin irtarit, miten haska ylläri!

  • Anni 8 years ago Reply

    Kivoja kuvia! Kuala Lumpur ois kyllä tosi mielenkiintoinen kohde 🙂

  • Todella hyviä kuvia sinulla tässä blogissa! Jään mielenkiinnolla odottamaan lisää kuvia ja juttuja 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.