Loading...

Miniloma Nizzaan palautti uskoni reissaamiseen

Ehkä oottekin huomannut, että kuukauden Aasian reissusta en ole juuri kirjoitellut. Kokonaisuudessaan reissu oli “ihan kiva”, mutta liian monta vastoinkäymistä osui matkalle. Huonot säät ja oma sairastelu sai mut kiroamaan reissaamista. Päätin, etten enää tänä vuonna lähde mihinkään. Sitten tuli pimeys, sateet ja harmaus. Ja Norwegianin lentotarjoukset. 

Viikko sitten perjantaina selailin Expedian lento+hotelli -tarjouksia ja bongasin sieltä lauantaille kolmen yön matkan Nizzaan 250€:lla. Ehdottelin ja vihjailin Tomille siitä, mutta sitten kuitenkin jätimme reissun ostamatta. En kuitenkaan saanut tältä tarjoukselta rauhaa ja palasin vielä lauantaiaamuna katsomaan, onko hinta edelleen sama.

nizza loma nizzassa

Olihan se. Ja 11.15 varausvahvistus oli sähköpostissani ja Nizzan lennon take off 15.25. Tällaisen äkkilähdön ottaminen on ollut mun haave ties kuinka ja kauan, olin niiiiin fiiliksissä. Sitten piti laittaa ihan tosissaan hösseliksi. Mun piti lähteä hakemaan Lidlistä pienet shampoot yms. kun emme ottaneet ruumalaukkuja noin lyhyen reissun ajaksi ja hoitaa avaimet meidän luottokissanhoitajalle Rimmalle.

 
20161030_094427

Ja voi jestas, että tuo reissu teki hyvää. Niin tälle kaamospimeydessä rämpimiselle kuin tukahdutetulle matkakuumeelle. Nizza todellakin hurmasi meidät molemmat. Äkkilähtöjen ongelma voi olla se, että ei ehdi suunnitella reissua yhtään. Toisaalta, meille tämä sopi erinomaisesti, sillä kummallakaan ei ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Ainut mitä olin katsonut ennen lähtöä, oli sääennusteet. Aurinkoa, +20°c ja ei tuulta. Kuulosti passelilta.

20161030_095040

Ehkä se oli äkkilähtö, ehkä aurinko, ehkä se, ettei ollut niitä odotuksia, mutta Nizza oli enemmän kuin toivottiin. Ruoka oli hyvää, meidän hotelli oli tosi symppis ja kelit helli. Ja kuin taikaiskusta, se reissuinto on taas palannut takaisin. Ihanaa!

Ps. Lähdettiin reissun päälle niin nopeasti, että unohdin kameran kotiin. Näköjään Samsung S7:n kamera pelittää ihan riittävän hyvin tuollaisissa olosuhteissa.

Pps. Jos mageet videot tuolta reissusta kiinnostaa, niin tsekatkaa Tomin Youtube-kanava, sillä on pätkää niin Nizzasta kuin sitten Monacosta, johon tehtiin päiväreissu.

0

You might also like

Comments (6)

 • Veera Bianca 6 years ago Reply

  Parasta että lähditte näin äkkiselle reissulle! Oli kiva seurata teidän snäppejä – vaikka täytyy myöntää, että kissasnäpit on silti mun eniten suosikkeja <3

  Sari 6 years ago Reply

  Onneks nyt on tarjolla taas vaan kissasnäppei, kun ei oo reissuja tiedossa 😀 😀

 • Jenni / Unelmatrippi 6 years ago Reply

  Kyllä Samsung S7:llä pärjää hyvin pitkälle, kokeiltu on. 🙂 Hienoa, että reissuinto palasi. Nizza on varmaan oikein hyvä kohde tuollaiselle pikalomalle.

  Sari 6 years ago Reply

  Nizza oli kyllä täydellinen kohde just tuollaiselle nopealle irtiotolle! Ja jätti todella hyvät vibat.

 • Susanna 6 years ago Reply

  Todella edullinen löytö. Cannesista ja Mentonista olen tykännyt ja voin suositella

  Sari 6 years ago Reply

  Olin kyllä todella yllättynyt hinnasta! Ja myös koko Nizzan hintatasosta, olen mieltänyt sen kalliiksi kohteeksi. Cannes houkuttaa meitäkin ja varma ensi kevään kohde! Pitää tutkia myös tuota Mentonia, näyttää kuvissa myös todella kauniilta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.