Loading...

Naka Weekend Market Phuket

Ruokakaupoista voidaan sitten siirtyä torille. Kuten kuvista voitte huomata, otin matkakumppaniksi vihdoin ja viimein myös järkkärini. Kaikki matkaopaskirjat kehoittavat käymään näillä weekend marketeilla, sillä sieltä löytyy kaupungin autenttinen tunnelma. No toki, sitäkin varmasti löytyy mutta ainakin Naka Weekend Market oli täynnä turisteja. Näimme parin tunnin aikana enemmän suomalaisia kuin koko reissussa tähän mennessä. Fiilis oli torilla silti ihanan kaoottinen, muistutti paljon Bangkokin Chinatownia. Osassa toria luukutettiin täysillä bassontäytteistä musiikkia ja äänentoistolaitteet eivät ole laatua nähneetkään, joten voitte vain kuvitella miltä kuulostaa Flo Rida soitettuna 80-luvun mankasta. Ja sanoinko, että täysillä? Toisella puolella toria taas oli paikallisia kundeja soittelemassa kitaraa ja se oli huomattavasti korvaystävällisempää. Siihen olisi tehnyt mieli istua alas, ottaa kylmä juoma ja jäädä kuuntelemaan.

 

Torilta löytää kaikkea sitä samaa tavaraa, mitä millä tahansa turistirannalla myydään. Mutta mielestäni halvemmalla, ainakin mitä sivukorvalla kuuntelin hintoja. Jokaisen budjettimatkailijan unelma, jos jotain turistitavaraa haluaa ostaa. Yritin metsästää itselleni mukavaa, puuvillaista mekkoa mutta vielä ei osunut. Ihan tyhjin käsin en joutunut kuitenkaan poistumaan, sillä heti ensimetreillä silmäni osuivat ihanaan kynsilakkakojuun. Elina rakas, syytän sua tästä kynsilakkahuumasta! Olin niin hekumoissani, etten tajunnut siitä valikoimasta edes ottaa kuvaa!! Hinnatkin olivat tarjoushaukan mieleen, kolme lakkaa verotti lompakosta yhden 50฿ setelin (1,12€).

Eikä Naka markkinat pettänyt ruokapuolellakaan. Ruokakojuilla tarvinnut isoja seteleitä kaivella. Emme tällä kertaa syöneet kunnolla, vaan napostelimme mitä vastaan tuli. Kevätrullia, kanavartaita, perunalastuja ja ananasta ainakin upposi seurueemme vatsaan. Ensi kerralla paikalle pitää pyyhkäistä kunnon nälällä, sillä niin paljon kaikkea herkullista tarjolla oli. Ja yhtä paljon erittäin oudon näköisiä ruokia, joiden maistamiseen en lähtisi. Jännä kyllä, en ötökkäkojuja bonganut kuin yhden. Tosin en myöskään ole varma kiersimmekö koko toria läpi, sillä suuntavaistoni petti heti ensimmäisten käännösten jälkeen.

Vaikka aluksi ‘dissasinkin’ hieman torin autenttista tunnelmaa niin tykkäsin paikasta erittäin paljon. Ja mikä parasta, meiltä ei ole edes 10 minuutin mopoilumatkaa sinne! Kiitos Nooralle, että näytit paikan, tiedän minne suunnata jälleen ensi viikonloppuna! Jos ei muuta, niin lisää kynsilakkoja hakemaan…

0

You might also like

Comments (2)

  • Kaukokaipuun Nella 9 years ago Reply

    Ihan mahtavia kuvia, mä rakastan aasialaisia toreja! Niiltä voi löytyä ihan mitä tahansa ja yleensä erinomaisen huokeaan hintaan. (:

    Sari 9 years ago Reply

    Torit on parhaita paikkoja tutkimiseen. Sieltä löytyy AINA jotain mielenkiintoista!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.