Loading...

Phuketin paras ravintola – Kitchen Prong Thong

Otsikko on rajusti subjektiivinen näkemys niistä ravintoloista, joissa neljän kuukauden aikana kävimme mutta omalla kohdalla Phuketin paras ravintola on Prong Thong (tai Prongdong, riippuu mistä kyltistä lukee). En muista kertaakaan tilanneeni siellä mitään “pahaa” ruokaa.

 Tosin en kyllä yleensä jätä ruokia syömättä muutenkaan mutta Aasiassa sitä voi törmätä itselle omituisiin makuyhdistelmiin. Yhden kerran jäi nuudelit syömättä Phuketin Jungceylonin alakerran Food Courtissa, sillä ne maistuivat aivan muoville. Tädillä oli varmaan sulanut yksi paistinlasta sinne wokkiin samalla…

Mutta ei Prong Thongissa. Ei. Sieltä sai vain priimalaatua. Pöydissä ollutta kannuvettäkin uskalsi juoda. Vatsatauteja nolla. Raaka-aineet olivat aina tuoreita, lihat luuttomia ja annokset kuumia.
50thb (1,2€) pad thai kanalla ja annos oli niin iso, että joskus jäi osa syömättä. Meillä meni lähes poikkeuksetta 300thb (reilu 7€) per käynti, kun otimme muutaman annoksen minkä jaoimme. Useimmiten poikkesimme syömässä mun treenien jälkeen, jolloin nälkä oli aina pohjaton 🙂

IMG_20140111_213340

Iltaisin ruokaa saattoi joutua jonottamaan, sillä ravintola on suosittu. Päivisin taas sai syödä ihan rauhassa. Ruuhka-aikoina nappasimme take awayt mukaan, odotteluaikana ehti hyvin hakea hedelmätkin torilta.
Erityisen ruuhkaista oli, jos televisiosta näytettiin Valioliigaa, silloin ravintolaan ei meinannut mahtua edes seisomaan. Joku muukin on siis löytänyt Kathun helmen.
Eipä se hankalasti löydettävä olekaan – vanhan Kathu fresh marketin kupeessa, vastapäätä isoa valkoista kerrostaloa Orchid Kathu Heightsia. Jos olet Phuketissa menossa Wake Parkiin, Flying Hanumaniin tai vesiputoukselle (jossa harvemmin on vettä), suosittelen matkan varrella pysähdystä Prong Thongiin!
0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.