Loading...

Salaattia + Smoothiee = Chiang Mai

Chiang Mai hyvinvointi ravintola

Miten voi uusi paikka tuntua näin huikean vastaanottavaiselta? Me saavuttiin eilen aamulla Chiang Maihin, Thaimaan pohjoisosan kaupunkiin. Olin jotenkin jo asennoitunut asumaan kevään suurkaupungissa, kulkemaan paikasta toiseen metrolla tai junalla. Mutta mitä vielä, Chiang Mai tuli ja hurmasi. Viimeinen niitti taidettiin iskeä, kun hyppäsin skootterin selkään. Vitsit sitä on ollut ikävä!

hyvinvointikahvila Chiang Mai

Skootterilla pyöriessä vastaan tuli mukavan näköinen sali. Kävin sen tsekkaamassa ja vaikutti todella lupaavalta. Chiang Maissa on myös crossfitsali, joka toki kiinnostaisi kovasti mutta olkapään tilanne ei missään nimessä vielä salli moista repimistä.

Eli peruspunttia se on vaan väännettävä mutta salilla oli myös tarjolla joogaa ja muita ryhmäliikuntaa. Ehkä käyn vähän epämukavuusalueella niiden suhteen. Jätin juoksulenkkarit kotiin, koska ajattelin, ettei täällä helteessä kuitenkaan tule juostua. Mutta Chiang Main ilmasto on täydellinen juoksuun, sillä ilma on raikas ja lämpötila on siinä +27°c tietämillä. Joten sitä pitänee varmaan lähteä lenkkariostoksille, hirveän harmi.

Chiang Mai urheiluliike

Ruokahan täällä on tosi mahtavaa. Kaduilta saa vaikka mitä, eilen haimme hedelmiä ja grillattua possua iltapalaksi hotellille. Hedelmäsatsi maksaa 20thb (0,55€) pussi, myönnän, että niihin tulee superhelposti himo.

Chiang Mai on varmasti paras paikka, jos haluaa syödä terveellisesti. Salattipaikkoja on paljon, luomuruokaa on tarjolla ja hedelmäsmoothiet, tarvitseeko niitä edes mainita? All in all, kaikki on aika mahtavasti täällä, myönnän, että loskaista talvea ei ole YHTÄÄN ikävä. Se tuskin ketään nyt yllätti mutta ajattelin vielä varmistaa.

Hyvinvointisalaatti Chiang Mai

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.