Loading...

Se oikea talvipako, eli tulevan vuoden suunnitelmia

pois suomesta talven ajaksi

Syyskuun alussa julkaisin tämän talvipakopostauksen ja poistin ennen julkaisua lauseen “kerron muista suunnitelmista myöhemmin”. En uskaltanut sanoa, että ehkä olisi pidempi talvipako edessä, koska en halunnut sitä jinxata. Nooh, Aasiasta paluun jälkeen en halunnut lähteä mihinkään, mutta onneksi Nizzan reissu nosti taas reissukuumeen.

Ja Suomen ihastuttava lonkerosää (ei kuvassa, toim.huom.).

talvi lämpimässä

Selvää oli, että vaikka mikä tulisi, niin Aasian talvet on nyt takana. Jotain uutta ja jotain ei-niin-hikistä. Jo kesällä mietimme, että Etelä-Eurooppa olisi kyllä kiva vaihtoehto ja nyt Nizzan jälkeen se houkuttaa entistä enemmän.

Päädyimme vaihtoehtoon E niinku Espanja.

Espanjassa talven vietto on kivaa

Suunnitelma on edelleen väljääkin väljempi. Ainut mikä on varmaa, on se, ettei meillä ole Suomessa enää kotia 31.12 jälkeen. Ja todennäköistä on, että lähtöpäivä on joulun välipäivinä, että ehditään Saksaan viettämään uutta vuotta. Niin, jäi kai kertomatta, että Espanjaan lähdetään autolla.

Jos vain vm. 2000 rallipösö kestää sinne saakka.

Alustava reittisuunnitelma on seuraavanlainen Helsinki – Tukholma – Köpis – Essen – Luxemburg – Metz – Lyon – Montpellier – Empuriabrava – Barcelona – Alicante – Malaga.

Kahdessa viikossa päälle 4000km. 

Me lähdemme Espanjaan talveksi

Aikataulutavoite on löysä. Lähtöpäiväksi ollaan suunniteltu 27.12 ja tavoitteena on olla viettämässä uutta vuotta Essenissä kavereiden luona. Seuraava tavoite on olla 9-11. tammikuuta Malagassa. Ihan kauhean kauaa en siellä ehdi viettää aikaa, sillä varasin lennot Helsinkiin, jotta pääsen Matkamessuille ja meidän matkabloggajien Blogipaviljonkiin!

Mutta sitten etsitään Espanjasta asunto.

muutto espanjaan talveksi

Se, että mihin päin Espanjaa me asetutaan on täysin auki. Etsitään joku kiva kyläpahanen, jossa toimii netti. Tai ehkä vuokrataan upea penthousekämppä Malagasta. Aika näyttää. Fiiliksen mukaan mennään, koska kumpikaan ei ole koskaan Espanjassa asunut. Blogi saa joka tapauksessa kohta uuden kategorian, Eurooppa. Ja oon siitä pirun innoissani!!

Mutta voitaisko jo lähtee? 

*Postauksen kuvat Valencian reissuilta keväiltä 2009 ja 2011.*

0

You might also like

Comments (4)

 • Jaana 6 years ago Reply

  Jään seuraamaan mielenkiinnolla Epsanjan seikkailua! Itsellä myös suunnitelmissa lähteä läppärikulkuriksi…

  Sari 6 years ago Reply

  Tervetuloa mukaan! Ja tsemppiä läppärikulkusuunnitelmiin, suosittelen lämpimästi.

 • säppä 6 years ago Reply

  Kuulostaa tutulta! 😀 Noin mekin lähdettiin matkaan tammikuussa ja nyt ollaan jo samanmoisella road tripillä matkalla takas Suomeen. Ihanaa Espanjan talvea. 🙂

  Sari 6 years ago Reply

  No mä katsoin Instagramista, että te ootte tulossa takasin Suomeen! Kiva seurata, meillä oli myös ajatuksissa, että tultaisiin takaisin sitten Baltian kautta 🙂 Ajelkaa varovasti!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.