Loading...

Se on syksy nyt – Mitä suunnitelmissa?

Syyskuun eka ja virallisesti syksy. Ainakin säät ovat ihan parissa päivässä muuttuneet sateisiksi ja ihoa lämmittävät auringonsäteet ovat muisto vain. Syksyssä on usein uuden alun taikaa ja monet aloittavatkin syksyn tullen uuden harrastuksen tai opinahjon. Meille syksyn suunnitelmat ovat olleet jo jonkin aikaa selkeät mutta blogiin asti ne eivät ole päässeet perinteisen ajanpuutteen vuoksi.

P2060027

Suomessa ollaan nyt oltu piirua vajaa viisi kuukautta ja lähtö onkin yhtäkkiä jo reilun parin viikon päästä. Palatessa ei ollut ajatus lähteä näin nopeasti mutta kun mahdollisuus aukesi, niin miksipäs ei. Kylmyys ja sateet eivät ole kummankaan suosiossa, joten päätöksen tekeminen ei loppupeleissä ollut järin vaikea.

P2150024

P3090097

Suunta on edelleen sama, eli pitkälle itään. Ja koska Chiang Mai jätti meille niin hyvät vibat niin palataan ensin sinne jatkamaan siitä, mihin jäätiin. Suunnittelmissa on käydä tsekkaamassa nomadikulttuuri myös Ho Chi Minh Cityssä Vietnamissa, Pengangilla Malesiassa ja mahdollisesti myös Ubudissa Indonesiassa.

Lisäksi mausteensa talvelle antavat tietysti lyhyemmät reissut, joita emme ole vielä suunnitelleet yhtään. Edellenkään kuukausibudjetti ei ole järin suuri, joten mitä pidempään sitä malttaa olla yhdessä paikassa, sitä mukavemmin voi elellä.

_1240100

chiang mai kaupunki

Mitä sitten tehdään erilailla kuin alkuvuodesta? No ainakin lennetään suorilla lennoilla, kiitos Finnairin kohtuuhintaisten lippujen. Kotimatkalla taidetaan päästä Finskin uuden Airbus a350 xwb:n kyytiin, uuwiii.

Sen sijaan keväällä ei päästä katsomaan Malesian F1-kisaa, koska menivät penteleet vaihtamaan sen ajankohdan 2016 syksyyn. Onneksi kuitenkin Singaporen F1-ajoihin tämän vuoden syyskuulle on nyt liput ostettuna ja tiedossa on erilainen iltakisa!

Asunnon tasosta tullaan varmasti karsimaan ja pakkailunkin suhteen ollaan taas vähän viisaampia. Tavoitteena on saada molempien tavarat mahtumaan yhteen rinkkaan. We’ll see…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P4040037

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.