Loading...

Singapore – MOON 23 Hotel

Moon hotel Singapore

Singaporessa hotellit ovat järjestäen kalliita, ainakin, jos on reissannut pitkään ympäröivissä, halvemmissa maissa. Singaporen hotellit eivät aina anna rahoille vastinetta, mutta tästä paikasta me tykättiin.

Meidän sinne suunnatessa oli selvää, että hostelliin emme mene, koska olimme kaupungissa juhlimassa 30v. syntymäpäiviäni. Vaikka harvemmin me muutenkaan hostelliin mennään. Budjetti ei kuitenkaan ollut loputon, jolloin hotelliyön hinta rajautui 50-80€ väliin. Hintaa tärkeämpi tekijä on kuitenkin sijainti.

Moon hotel Singapore kaakkois-aasia

Moon hotel Singapore kaakkois-aasia

Moon hotel Singapore kaakkois-aasia
MOON 23 Hotel ei ole ytimessä mutta merkityksellistä onkin sen sijainti kahden metroaseman, Little Indian ja Bugisin aseman välissä. Tämä mahdollisti kolmen eri metrolinjan käytön, ihan loistavaa!

Ja jos totta puhutaan, mielummin liikun vähänkään pidempiä matkoja julkisilla, sillä Singaporessa tulee kävellessä törkeän kuuma!!

Bugisin metroaseman yhteydessä on ostoskeskus, jonne tuli dollari ja toinenkin jätettyä. Lisäksi elektroniikkahelvetti Sim Lim Square on myös kävelymatkan päässä, jos selfiestickiä mielit.

Muita syitä, miksi päädyimme MOON 23 Hotellille olivat sen tarjoamat pienet spesiaaliedut, jotka sopivat meidän reissun luonteeseen kuin nenä päähän. Hotellilla oli ilmainen minibaari, ilmaiset iltapäiväviinit (klo. 17 – 19) ja myöhäinen check out. Tottakai minibaari ja iltapäiväviinit (tai oluet) on sisällytetty huoneen hintaan mutta silti mielestäni 70€/yö oli vielä kohtuuhinta tästä hotellista.

5539691685_b55142d5f2_o
5539694759_45d5aa76b8_o
Photocredit Daniel R, Flickr Creative Common License
_MG_8029

Hotellihuone oli itsessään todella pieni mutta koska tarkoituksena oli kierrellä kaupunkia, eikä makoilla hotellihuoneessa, se ajoi asiansa enemmän kuin hyvin. Ehkä, jos mukana olisi ollut muutakin kuin käsimatkatavarat, olisi huoneen koko ollut iso miinus.

Huoneessa ei ollut ikkunaa mutta sekään ei meitä haitannut, maisemat tuskin olisivat olleet järin hurmaavat, kun katseli Little Indiaa ympärillä.

Pieni mutta tärkeä juttu oli suihku, joka antoi vettä kunnon paineella. Se on kuulkaa tällaiselle pitkähiuksislle oikeasti aika luksusjuttu! Hotellin puolesta oli tarjolla pienet shampoo- ja hoitoaine, kylpytakki ja aamutossut sekä hammasharja, joka olikin unohtunut toilettilaukustani.

_MG_8028

_MG_8031

Dickson Roadilla, jossa MOON 23 Hotel sijaitsee, oli paljon ruokapaikkoja. Toisessa päässä isohko hawker center ja toisessa päässä sympaattisia pieniä intialaisia ravintoloita.

Lisäksi ihan lyhyen kävelymatkan päässä oli monikansallinen “ylpeys”, kultaiset kaaret, joka oli ihan kiva juttu saapuessa hotellille aamuyöllä 1-Altitudessa vietetyn illan jälkeen.

Aamupalaa oli tarjolla aina 10.30 saakka, joka ainakin pitkien iltojen jälkeen on plussaa! Aamupala itsessään oli varmasti keskiverto, koska se ei ole erityisesti jäänyt mieleeni.

_MG_8037

Yövyimme MOON 23 Hotellissa helmikuussa 2014 ja kaiken kaikkiaan tykkäsin siitä, voisin hyvinkin yöpyä siellä uudelleen. Enkä ole ainut mielipiteineni, sillä sattumalta ystäväni oli yöpynyt samaisessa hotellissa vain päivää meitä aiemmin ja piti myös paikasta kovasti.

Päinvastaisiakin kommentteja voi lukea halutessaan Tripadvisorista ja miettiä, mitkä asiat painavat omalla kohdalla hotellia valitessa. Hotellin kuvia katsellessa kannattaa pitää erittäin realistiset lasit silmillä, sillä ainakin hotellin omien verkkosivujen kuvat ovat melko, noh, väritettyjä.

_MG_8079

Tällä kissakuvalla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, vaikka kaveri bongattiinkin hotellin läheisyydestä Dickson Roadilta. Halusin vain päästää söpöläisen blogiin, vaikkei se maanitteluista huolimatta suostunutkaan katsomaan kameraan.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.