Loading...

Sisäistä rauhaa – Headspace sovellus

Tiedän, että ruudun toisella puolella on varmasti yksi jos toinenkin kiireettä manaava lukija. Siksi ajattelinkin, että nyt on hyvä aika vinkata appsista, joka on tuonut meditoinnin ja läsnäolon omaan arkeen helpolla ja miellyttävällä tavalla. Monelle meditoinnista tulee mieleen lotusasento, mantrat ja ommmmmm. Headspace ei ole sitä.

Headspacen harjoitusten tarjoituksena on löytää läsnäolo nyt ja tässä, avoin mieli ilman tuomitsemista sekä tuoda keskittymiskykyä siihen mitä on juuri sillä hetkellä tapahtumassa. Harjoitukset ovat helppoja ja kynnys meditointiin on erittäin matala. Niitä tekemällä mieli rauhoittuu, selkeytyy ja sisäisestä puheesta tulee lempeämpää ja hyväksyvämpää.

Lyhyimmät harjoitukset vievät vain 10 minuuttia, sen verran kenellä tahansa on aikaa laittaa mielen harjoitteluun. Omat sessiot näkyvät aikajanalla ja omaa edistymistä voi seurata Progress välilehdeltä. Tuo Headspacen visuaalinen ilme on ihanan lapsenmielinen ja sessioiden alkuun satunnaisesti sijoitettuja animaatioita oikein odottaa!

Headspace kokemuksia

Omaa harjoittelua on takana vain reilun viikon verran, kuten yllä näkyy ja voin huomata jo selkeitä muutoksia siinä, miten reagoin asioihin. Positiivisuus on lisääntynyt ja ärsyyntymiskynnys on noussut huimasti. Ja olen vasta aivan alussa tällä meditaatiopolulla.

Headspace koostuu kymmenestä ilmaisesta sessiosta ja sen jälkeen palvelun voi lunastaa itselleen kuukausi-, vuosi- tai ikuisuusjäsenyydellä. Jo viiden session jälkeen ostin itselleni tuon vuosijäsenyyden joululahjana. Mikä olisikaan parempi investointi kuin kevyempi, stressittömämpi mieli?

Vuosijäsenyydellä saa meditaatiosessioita erilaisiin teemoihin liittyen. On sessioita niin nukkumiseen, lentopelkoon, itsevarmuuteen ja ihmisuhteisiin liittyen. SOS-sessiot ovat tarkoitettu pika-avuksi, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Kolmen minuutin SOS-pätkän tekee vaikka vessaan lukittuen!

Headspace blogi arvostelu

Tästä voit ottaa itsellesi käyttöön ilmaisen 10 session Headspacen. Se toimii niin läppäriltä kuin tabletilta ja puhelimesta. Ota 10 minuuttia päivässä vain itsellesi ja omille ajatuksillesi. Et tule katumaan.

Kuvakaappaukset www.headspace.com.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.