Loading...

Takinkääntäjät

Taisin jo tässä roadtrip-postauksessa mainita siitä, että meidän ei kannata tehdä mitään suunnitelmia (tai ainakaan puhua niistä julkisesti), sillä ne eivät koskaan pidä. Joten nyt seuraa rehellisiä takinkääntöjä kaikesta, mitä olen sanonut blogissa tai muuten vain päästänyt suustani.

Ajetaan hissukseen Espanjaan ja käydään tutkimassa monia uusia paikkoja Euroopassa.

20170117_145927

Juu. Ajettiin kahteen ensimmäiseen päivään 1400km ja pysähdyttiin tasan vessatauoille. Muutama päivä lojuttiin kavereiden nurkissa Saksassa ja siitä kaksi seuraavaa päivää taas ajoa 1300km verran.

Jätettiin väliin Belgia, Luxemburg, Lyon. Syynä Eurooppaan iskenyt talvi.

 

20170115_183235

Ajetaan pikkuteitä – näkee paljon enemmän ja ei tarvi maksaa tietulleja.

Juu. Ajettiin lähes pelkästään isoja teitä ja maksettiin ihan tarpeeksi tietulleja. Kalleimmillaan yhdestä pätkästä +50€. Tämä oli Ranskassa. Ehkä olisi voinut näissä säästää mutta eipä ollut ainakaan ruuhkia.

 

20170117_130139

Jonnekin sinne Aurinkorannikolle mennään, mut ei todellakaan Fuengirolaan.

Juu. Tultiin sitten suorilla Fuengirolaan tai tutummin Fugeen. No, ollaan aika nopeasti huomattu, ettei tää osa Aurinkorannikkoa ole yhtään meidän paikka. Paitsi siis kyllä tosta asunnon kattoterassilta on ‘ihan kivat’ näkymät, kuten ylimmästä kuvasta näkyy.

Kyllä se Aasia on nähty jo, ei tee yhtään mieli Thaimaahan.

Juu. Ostettiin torstaina lennot Thaimaahan ja istutaan tässä Malagan lentokentällä odottamassa lähtöä. Että näin. Iski koti-ikävä. Makustellaan sitä Espanjaa sitten taas maaliskuussa.

0

You might also like

Comments (12)

 • katja/fatinBKK 6 years ago Reply

  Hahaha, ihan parasta!!! Sinne pitää mennä minne tuuli kuljettaa ja jos se on Thaimaa niin se on Thaimaa. Kyllä se Fuge on siellä ensi vuonnakin 😉

  Sari 6 years ago Reply

  Näinhän se on! Ja siis kyllä me mennään takaisin Espanjaan täältä maaliskuun alussa, että onhan sitä aikaa silloinkin tutustua Fugeen ja sen ympäristöön!

 • Jenni / Unelmatrippi 6 years ago Reply

  Heh, mä nauroin tälle ääneen! 😀 Joskus käy näin! Mä olen ihan samanlainen tuuliviiri, aina ei kaikki suunnitelmat todellakaan pysy kauaa kasassa. Ihanaa pakomatkaa Thaimaan lämpöön!

  Sari 6 years ago Reply

  Ihanaa, että joku muukin on nopea liikkeissään! Mua hävettää puhua suunnitelmista ääneen, kun ne elää aina. Pitäis vaan olla hiljaa ja kertoa sitten, kun varmoja päätöksiä on tehty ?

 • Haha, ei vissiin tarvitse hetkeen pohtia Espanjan asunto-ongelmaa? Ihan loistava veto! 😀

  Sari 6 years ago Reply

  No ei ainakaan helmikuun aikana. Eikä maaliskuunkaan, kun mennään Portugaliin reiluksi viikoksi. Huhtikuussa sit, ellei oo taas suunnitelmat elänyt!

 • Ulla 6 years ago Reply

  Heh tää oli kyl hauska postaus! 😀 Tulee jotenki mieleen se, että päätin että helmikuussa matkustan jonneki muualle kuin Jenkkeihin. Näin selitin kaikille ja selasin varmaan 100 tuntia upeita vaihtoehtoja. Ja ostin lennon Floridaan ja Nyciin. Whaaat why…! Ihanaa Thaikku-aikaa! Nyt ei sit varmaan tartte palella, joten oikea päätös 🙂

  Sari 6 years ago Reply

  Ulla mulle tuli mieleen tätä kirjoittaessa se Blogipavlijongissa käyty keskustelu ? Mut joo, ei tarvi palella ja onhan täällä ihmisen hyvä olla. Ainakin hetki. Katotaan taas, mitä mieltä oon 3 viikon päästä…

 • Haha, oli pakko tulla tänne tarkemmin lukemaan! Nauroin ääneen, kiitos 🙂 Ihanaa Chiang Maita!

  Sari 6 years ago Reply

  Onhan tää aika naurettavaa tää elämä ? Mut minkäs teet…

 • Karoliina Espanjassa 6 years ago Reply

  Hehhhh…! Ihan huippua! Mikäs sen mahtavampaa, kuin muuttaa mieltään ja tehdä juuri niin kuin huvittaa tehdä! Parasta.

  Sari 6 years ago Reply

  Näinhän se on 🙂 Vapaus on kyllä parasta!! Mutta sitten kyllä treffataan, kun ollaan taas Espanjassa takas 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.