Loading...

Tavoitteita vai lupauksia vuodelle 2016?

Lataa itsellesi tavoitetaulu vuodelle 2016

Oletko kova tekemään lupauksia uuden vuoden korvilla? Tällä hetkellä media, hyvinvointiblogit ja some täyttyvät lupauksista “uudesta elämästä”. Niitä jatketaan tipattomalla ja herkuttomalla tammikuulla. Se aiheuttaa itsessä jonkinlaista angstia. Lupaukset ovat tärkeitä, jos ne tehdään vilpittömällä sydämellä ja niiden takana seistään 100 prosenttisesti. Osalla toki näin on ja nostan hattua!

Mutta jos mietitään koko vuotta 2016, miten paljon elämääsi muuttaa tipaton tammikuu? Tai herkuton?

Itse haluan mielummin asettaa tavoitteita. Millaisia asioita haluaisin lisää ensi vuodelle, entä vähemmän? Olen itse se, joka elämäni suunnan päättää, joten millaista elämää haluan tavoitella. Haluan myös olla armollinen itselle.

Aina näiden kysymysten miettiminen ei ole helppoa. Siksipä tein vuoden 2016 tavoitteille nätin pdf:n, jonka tulostan näkyville. Se on vähän kuin aarrekartta siihen, millaisen vuoden haluan elää. Ja antamassa inspiraatiota, ei tuomitsemassa. Ja mikä parasta, tekin voitte tallentaa sen itsellenne käyttöön.

Mitä sitten itse tavoittelen. Ihan kaikkea en halua paljastaa, koska jotkin tavoitteet on hyvä pitää ihan vain itsellä ja lähipiirillä.

Lisään

Lisään aktiivisuutta elämääni. Enemmän ulkoilua (ei sellaista biletysulkoilu) ja hikiliikuntaa. Aktiivisuutta myös sopia ihmisten kanssa tapaamisia. Aktiivisuutta löytää uusia ihmisiä elämääni.

Vähennän

Vähennän koneella istumista ja somessa roikkumista. Tämä kulkee mukavasti käsi kädessä tuon aktiivisuuden lisäämisen kanssa.

Opin

Opin ottamaan riskejä. Mukavuudenhalusta en halua täysin luopua mutta kun haluan saavuttaa asioita, on niiden eteen joskus otettava isojakin riskejä.

Tämän myötä, oikein upeita, räiskyviä ja riehakkaita vuoden viimeisiä hetkiä ♥

0

You might also like

Comments (6)

 • Veera Bianca 6 years ago Reply

  Ihanaa, kiitos tavoitetaulusta! Latasin ja alan tässä flunssapäissäni päivittämään!

  Sari 6 years ago Reply

  Jeii, ole hyvä! Toivottavasti tavoitteiden asettelu ja haaveilu vähän vie ajatuksia pois flunssasta! Huippua uutta vuotta!

 • Johanna R. 6 years ago Reply

  Lapsi nukkumassa. Tavoitetaulu x 2 printattu :). Kiitos ja parhaiden juttujen uutta vuotta!

  Sari 6 years ago Reply

  Mahtavaa Johanna! Oikein upeaa vuotta sinnekin ja kiva kun kävit blogissa 🙂

 • Pirkko / Meriharakka 6 years ago Reply

  Löysin vasta tämän blogisi nyt 🙂 Ei hassumman näköinen idea, yksinkertainen ja selkeä!

  Sari 6 years ago Reply

  Kiitos Pirkko ja kiva kun löysit 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.