Loading...

Torni, tuo kotiinpaluun kuningas

*Yhteistyössä: Solo Sokos Hotel Torni*

Pitkältä reissulta kotiin palatessa annan yhden neuvon. Menkää ensimmäiseksi yöksi hotelliin.

Vaikka en tiedäkään mitään parempaa kuin oman sängyn, niin tiedän, että pehmeä lasku arkeen tekee siitä omasta sängystä hitusen verran paremman. Meillä tosin ei ollut sitä omaa sänkyäkään, joten siitäkin syystä yöpyminen Tornissa teki tästä kotiinpaluusta ikimuistoisen.

torni solo king huone selfie

Olen aina katsellut Tornia tietynlaisella kaiholla ja nyt meille tuli mahdollisuus yöpyä siellä. Vanha, kaunis ja perinteikäs rakennus. Oli ihana huomata, että huoneita ei ollut liikaa modernisoitu. Ensimmäisenä huomioni kiinnitti tumma, arvokkuutta huokuva parkettilattia, joka tosin tuntui varpaiden alla hitusen liian viileältä. Syynä ehkä ulkona vallinnut -28ºc ilma ja parvekkeenovi, jonka tiivisteet tuntuivat hieman falskaavan. Onneksi huoneesta löytyi aamutohvelit, jotka jalassa oli ilo tassutella ympäri huonetta.

Ja tilaahan tässä Solo Up King -huoneessa riitti, vaikka sängylläkin taisi olla lähemmäs kaksi metriä leveyttä. Kuinka usein Aasiassa törmääkään sellaisiin hotellihuoneisiin, joissa ei mahdu enää kävelemään, kun laskee matkalaukut alas? Ihan liian usein. Huoneeseen mahtuisi helposti koko perhe ja mukaan voisi ottaa lemmikitkin! Ellei nyt satu olemaan keskivertoa suurempi perhe ja omista pientä eläintarhaa.

Uusi-1180445

Uusi-1180464

Huoneeseen päästyä teimme “työnjaon”. Tom nakutteli hetken hommia ja minä menin kylpyyn. Eikö se ole ihan reilu peli? Wifi oli huoneessa erinomainen ja kelpasi varsin mainiosti työntekoon. Huomasimme myös, että alakerran American Barissa oli erittäin houkutteleva ympäristö työskentelyyn mutta matkaväsy painoi sen verran paljon päälle, että työt tehtiin ihan omasta huoneesta käsin.

Uusi-1180467

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pelkäsin, etten saisi aikaeron vuoksi unta mutta näköjään lasi kuohuviiniä ja pinkillä kylpyankalla leikkiminen aiheuttivat sen, että en meinannut jaksaa enää kylvystä sänkyyn liikkua. Ja pehmeisiin lakanoihin ennen kympin uutisia kaaduttua heräsimme tietenkin aamuviideltä. Kiitos sen samaisen aikaeron. Aamiainen alkaa Tornissa 6.30, joten siinä oli hetki aikaa nauttia king size sängystä sekä aamu tv:n tarjonnasta. Meille kahvihirmuille luksusta oli huoneen Cupsolo -kahvinkeitin, jolla Tom pyöräytti aamulatet. Mulle tietenkin sänkyyn tarjoiltuna.

Hotelleissa käydessä kiinnitän aina siihen huomioni, miten terveellisiä elämäntapoja voi pitää yllä myös matkustaessa. Tornissa ei ole kuntosalia mutta onneksi yhteistyössä Simonkadun ja Annankadun kulmassa sijaitsevan Fressin kanssa tarjoavat kertakäyntiä 5 € hintaan. Jos hyvinvointia haluaa viedä ihan hemmottelun puolelle, löytyy Tornin sisäpihalta Living Day Spa. Ei käy kieltäminen, että jokin kostetuttava kasvohoito olisi kelvannut pakkasen polttamalle iholle. Kyllä, ihoni paloi, kun saavuin helteestä Suomeen.

Tornin aamupalalla oli vaikka mitä fiksuja vaihtoehtoja, joten hyvien valintojen tekeminen ei tosiaan ole vaikeaa. Gluteenitonta ruokavaliota noudattaville oli oma pöytänsä, missä löytyi useampikin leipä, eikä vain sitä gluteenitonta näkkäriä. Pähkinöitä, marjoja ja hedelmiä voi nakata höyryävän puuron tai luonnonjogurtin sekaan. Torniin kannattaa mennä ihan muutenkin vaan aamiaiselle. 17,5 € hintaan saa jättimäisen seisovan pöydän täynnä herkkuja. Tiesin, etten pysty syömään paljoa, koska kroppa oli aivan sekaisin kaikenlaisesta muutoksesta. Valitsin sitten parhaat päältä – maksamakkaravoileipää ja juustolautasen herkut. Aamiaisella saa kahvipannun pöytään haluamalla  ja Hesarikin löytyy luettavaksi. Tänne mennään nauttimaan, ei kiirehtimään.

Koskakohan hotelleihin voisi ostaa kuukausihuoneita? Voisin harkita Tornia.

Ps. Miltä se huone sitten näytti käytön jälkeen, no tältä.

Uusi-1190470


Postaus on toteutettu yhteistyössä Solo Sokos Hotel Tornin kanssa. Vaikka yövyimme maksutta, eivät mielipiteeni ole ostettavissa.

0

You might also like

Comments (6)

 • ename 6 years ago Reply

  ilmeisesti et käynyt ylempien kerroksien huoneissa, kun ihastelit ettei ole “liikaa modernisoitu” 😉

  Sari 6 years ago Reply

  Totta. Kävimme vain huoneessa, missä yövyimme ja tätä kyseistä huonetta ei ollut liikaa modernisoitu. Toki se oli remontoitu mutta mielestäni sopivalla arvokkuudella vanhaa rakennusta kohtaan.

 • Torni on vielä testaamatta mutta kaiken sieltä lukemani perusteella kiinnostaa tosi kovasti! Vaikka aika lähellä asunkin, niin mielelläni viettäisin yön Tornin tunnelmallisissa huoneissa, kuulostaa tosi hyvältä nimittäin. 🙂

  Sari 6 years ago Reply

  Musta on aina tuntunut hassulta yöpyä kotikaupungissa hotellissa. Mutta se on niin mahtava tapa ottaa pieni getaway arjesta 🙂

 • Kthetraveller 6 years ago Reply

  Torni testattu ja hyväksi havaittu. Samoin myös se Living Day Spa, täysi kymppi sille. Kannattaa muuten yhdistää sieltä semmoinen hemmotteluhoito hotelliyöpymisen yhteyteen seuraavalla kerralla. Hyvä postaus ja hauska tuo viimeinen kuva.

  Sari 6 years ago Reply

  Oi se olis kyllä ihana! Ehkä seuraavan reissun jälkeen sitten vähän hemmotteluhoitojakin kehiin 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.