Loading...

Uusivuosi Phuketissa

Ilotulitus Phuket Kaakkois-Aasia

Vuosi on vaihtumassa piakkoin. 2014 on mennyt todella nopeasti ja vähän kuin varkain. Omalla kohdalla vuosi täyttyi Kaakkois-Aasiassa asumisen lisäksi opiskelusta.

Tradenomin tutkinto alkaa olla opinnäytetyötä vaille valmis, hallintotieteiden kandista uupuu yksi hikinen essee ja personal trainerin näyttökoe odottaa heti tammikuun puolivälissä. Loppukesästä on sitten isojen valmistujaiskemujen aika. Ennen kuin katsotaan tulevaan, muistellaan vielä missä meiningeissä vaihdettiin vuoteen 2014.

Surf House Phuket Kaakkois-Aasia
Surf House Phuket Kaakkois-Aasia

Ainakin hemmetisti aurinkoisemmissa ja lämpimämmissä tunnelmissa kuin tänä vuonna. Tosin tätä kirjoittaessa auringon mollukka tuolla taivaalla paistaa ja vaikuttaa siltä, että saamme luonnon oman väri-ilotulituksen vuoden viimeisen auringonlaskun kunniaksi. Mutta vielä sinne vuoden takaiseen!

Saimme joulukuun lopulla ystäväni ja hänen miehensä vieraaksi Phuketiin ja kun porukkaan lisättiin vielä muutama Suomesta lomalle saapunut Tomin kaveri, oli meillä kunnon bilejengi kasassa. Oli oikeasti ihanaa saada tuttuja naamoja vaihtamaan vuotta, oli siinä 1,5kk aikana jo pieni ikävä iskenyt!!

Uudenvuoden aattona suuntasimme hyvissä ajoin Surf Houselle, Kata Beachille, jotta saamme hyvät kattoterassipaikat. Ostimme ystäväni kanssa koko illan liput flowrideriin, joka oli ihan älyttömän hyvä veto! Meidän lisäksi flowriderissa oli vain 5 tyyppiä, joten saimme laskea enemmän kuin tarpeeksi! Tässä näyte omista laskutaidoistani.

Surf House Phuket Kaakkois-Aasia

Vähänhän tuossa meikäläisen laskussa on vielä hiottavaa mutta pysyinpä ainakin sen 20sek pystyssä. Viime syyskuussa tehdyn olkapääleikkauksen vuoksi, en tulevalla reissulla varmaan edes pääse flowboardingia laskemaan. Harmi.

Onneksi Surf House Phuket on ihana paikka viettää aikaa, vaikka ei haluaisi flowboardingia edes kokeilla. Siellä muuten kannattaa poiketa burgerilla, jos papaijasalaatit alkavat tulla korvista. Meille ainakin Big Kahuna burger upposi enemmän kuin hyvin parin kuukauden riisikuurin jälkeen!

Surf House Phuket Kaakkois-Aasia
Surf House Phuket Kaakkois-Aasia

Bilemeininkiä ajatellen, Surf Housella on myynnissä oluttorneja, joista riittää useammallekin janoiselle. Mistä se muuten johtuu, että tuolla etelässä se olut maistuu paljon paremmalle kuin täällä pohjolassa? Vesi sen sijaan on ryöstöhintaista, joten varauduttiin ostamalla muutama 1,5l pullo reppuun mukaan. Olutta tulee helposti lipitettyä janoonsa mutta se ei nestehukkaa estä, joten muistetaan se kirkaskin. Vesi siis, ei vodka.

Uudenvuoden juhlahumuun oli normaalipäivän tarjonnan lisäksi tuotu dj:n sekä neljä erittäin voimakasta myötähäpeää aiheuttavaa tanssityttöä. Samanlaista vähissä vaatteissa kiemurtelua voi halutessaan katsella Bangla roadilla, joten nämä “tanssi”tytöt eivät olleet mielestäni osuvin valinta koko perheelle tarkoitettuun juhlaan. Koko perheen makuun olivat varmasti nämä huikean taitavat flowboarding-taiturit, jotka pitivät omaa showtaan muutamaan kertaan illan mittaan. Vai mitä sanotte tästä?

Tänään vaihdamme vuotta huomattavasti rauhallisemmissa, kylmemmissä ja kuivemmissa merkeissä, kun menemme ystäväpariskunnalle istumaan iltaa. Vuosi 2014 oli erittäin tapahtumarikas ja pääasiassa positiivisessa mielessä. Toivotaan, että 2015 kohtelee vähintään yhtä hyvin.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.