Loading...

Miljoonavillalla Phuketissa

Meillä on ollut nettiongelmia jo muutaman päivän ajan, kotiwifi vain lakkasi yhtäkkiä olemasta viime viikolla. 

_MG_7613
Onneksi se on nyt korjattu ja pahaksi äityneet vieroitusoireetkin helpottavat vähitellen. Edelleen kuvien uploadaus on erittäin hidasta mutta näitä kuvia kannatti kyllä ladatakin! Voi, kun omistaisin laajislinssin, olisi ollut tarpeen. Ennen kuin ryhdyt lukemaan, laita taustalle soimaan tämä biisi ja kuvittele itsesi +35 asteiseen Thaimaahan.

Viikko sitten sunnuntaina Tomin entinen työkaveri pyysi meitä hengailmaan ja syömään villalle, johon hänelle oli tullut kutsu työnsä puolesta. Meille kerrottiin, että mukaan voi ottaa yöpymiskamat mutta olimme sitä mieltä, ajamme kotiin yöksi. Mieli muuttui samantien, kun näimme millaisessa paikassa voisimme viettää yömme. Kävikin niin, että vietimme villalla aikaa aina tiistaihin saakka. Ette varmasti ihmettele miksi! Kyseessä olikin varmasti upein villa Phuketissa.

_MG_7685

Villa Sam Yong sijaitsee Phuketin länsirannikolla, hieman Patongista pohjoiseen, Surin hillillä. Talolle noustiin niin jyrkkä mäki, että mun skootteri hyytyi kesken nousun. Jouduin kävelemään loppumatkan ja vaikka se ei pitkä matka ollutkaan, niin sydän meinasi pompata rinnasta läpi.

Kuusikerroksinen villa oli jotain aivan sanoinkuvailematonta ja ehdottomasti hienoin paikka, missä olen yöpynyt. Villalla meitä hemmoteltiin kahden päivän ajan ja henkilökunta teki kaikkensa, jotta meidän visiitti olisi täydellinen. Ja olihan se. Tosin omalla kohdalla pelkkä aurinko, infintypool ja housemusiikki olisivat riittäneet mutten tietenkään kieltäydy maukkaasta thairuuasta ja parista lasillisesta kuohuvaa.

_MG_7692-001

Yön hinta tuossa villassa oli jotain 800€ – 1000€ välillä, riippuen sesongista, mutta samalla hinnalla yöpyy vähintään 10 henkeä, sillä makuuhuoneitakin oli 5 kappaletta. Meidän makuuhuone oli arviolta 50 neliötä ja parvekkeelta aukesi näkymä Surinin ja Bangtaon rannoille. Aamulla, kun herää tällaisten maisemien ympäröimänä, voi vaan miettiä miten onnekas onkaan.

Osaisikohan sitä arvostaa moisia maisemia, jos niistä heräisi joka aamu?

Jokaisessa huoneessa oli jättimäinen parisänky silkinpehmein lakanoin ja kylppärissä iiiiso poreamme, joka jäi kyllä testaamatta. Parvekkeelta löytyvä leposohva oli kuin tehty päiväunia varten. Jos mun rakkaat ystävät olisitte täällä, niin tuolla todellakin juhlittaisi mun kolmekymppisiä helmikuussa 🙂 Tuntuu, että on vaikea kuvailla paikkaa sanoin, koska niin upea se oli. Ehkä nämä kuvat kertovat oman tarinaansa. Upeita (ja snadisti laadukkaampia) kuvia löytyy lisää paikan nettisivuilta, tämän LINKIN takaa. Jos haluatte överiluksusta, niin tässä paikassa saa varmasti rahoilleen vastinetta.

_MG_7607-001

_MG_7699-001
Ja kiitos tästä elämyksestä kuuluu tietenkin Tomin kaverille, joka olis supermegareilu ja pyysi meitä mukaansa. Oli kiva tutustua uusiin ihmisiin ja heidän kanssa tulemme myös viettämään joulun. Tiedossa on kaikenlaisia Suomi-herkkuja. Omalla kohdalla ei vielä mitään erityisiä mielitekoja ole mutta ymmärrän, että he ketkä täällä asuvat ympäri vuoden, saavat erityisiä kiksejä Fazerin sinisestä tai Turun sinapista 🙂 Tosin en kieltäydy, jos pari salmiakkia siellä saan suuhuni. Joulun jälkeen saamme ensimmäiset vieraatkin tänne, viettämään kanssamme uutta vuotta, ihan parasta!! Joulu tuntuu kyllä edelleen todella kaukaiselta, vaikka aattoon onkin vain enää viikko aikaa. Oma joululahjanikin on vielä ostamatta, mitäköhän sitä keksisi…

0

You might also like

Comments (2)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.